- Bullbak

Dagens stora syssla; bullbak. När jag väl ska göra någonting, har jag väldigt svårt att göra det lagom.
Här ska det vara mer av allt och gärna lite komplicerat. Det fick bli kanelbullar, blåbärsbullar,
nutellabullar och så ett gäng bullar med hallon och vit choklad. Helt fantastiskt gott!!

- Helg

Äntligen helg hörrni!! Kört på med föreläsning från 9-15 idag och man kan säga att huvudet var relativt tungt
där på slutet haha. Efter skolan åkte jag förbi jobbet och fixade lite papper, och väl hemma blev jag rastlös
och kände att jag behövde röra på mig efter att ha suttit hela dan. Svirade om och cyklade ner och körde
ett kettle-pass. Svettigt och skönt. Vi har precis ätit middag här hemma, och ikväll blir det bara
lugnt och skönt soffhäng tillsammans med pojken. Älskar verkligen fredagar. 

- Ladda batterierna

Idag var det skola från 9-12 för min del, och när det var gjort cyklade jag hem till Annie och lilla Helga. Mysigt att få umgås med sin bästa vän samtidigt som man laddar batterierna med en massa bebisgos. Lycka. 

- Nu kör vi

Vaknade upp till14grader och grått väder imorse, men trotsade det och valde klänning. Man får passa på innan det blir kallt på riktigt. Vid 08.30 satt jag åter i skolbänken tillsammans med resten av min klass, vilka för övrigt var jättekul att träffa igen!! :) Lite kort introduktion och sedan körde vi på med dubbla föreläsningar. Ingen mjukstart här inte haha. Har varit och tränat tabata-styrka nu på kvällen och nu känner jag mig ganska så mör. Kommer nog ta ett par dar innan man kommer in i pluggandet igen. Nu kör vi. 
 

- Tillbaka till verkligheten

Hej på er!! I fredags jobbade jag mitt sista ordinarie pass för denna sommar, och herregud vad fort det har gått??? Känns som att jag gick bredvid alldeles nyss och undrade hur fan man skulle komma ihåg allting. Men det gick ju bra. Boostat mig själv inför kommande skolstart (imorn) genom att hängs med Johanna och Linnea och Ida. Det ger energi om något. Tränat också. Den här sommaren har verkligen bara bjudit på roligheter, kan typ inte Kommer på något dåligt. Imorgon är det back to reality och jag börjar min 3e termin till mitt drömyrke. Älskar att säga dom orden. Så nöjd. Nu ska jag klippa några avsnitt av Morden i Sandhamn med Glenn innan jag signar ut för denna helg och inväntar morgondagen. Puss. 

- Last day of work

ÄNTLIGEN fredag!! Jag har jobbat sex dagar i sträck och är äntligen hemma efter mitt sista pass på jobbet för denna sommar. Ska jobba två pass nästa helg, men ändå haha. Tiden har verkligen sprungit förbi. 

- Skärgården

Det gör fan ont och säga det, men jag har bara varit ute i min älskade skärgård en (!!) gång i sommar. Men den gången var oslagbar. Jag, mamma, pappa och Glenn. En heldag på en varm klippa med sol, bad, god mat och bara lugn och ro. Ni vet? 

- Förbereder mig

Fyra vackra från en perfekt sommarkväll. Igår var jag ledig och det var typ första gången på hela sommaren som jag bara tog det lugnt och gjorde ingenting utan att ha ångest över att jag måste hitta på någonting. Så skönt att bara lulla omkring. På kvällen åkte jag och Glenn till hans brorsa och grillade och umgicks med deras barn. Därefter tog jag en sväng förbi Linnéa och kollade Disney och åt godis innan sovdags. Jag är ledig även idag och har hittills varit en sväng på stan. Hämtade ut en tungt paket innehållandes ett par kilo kurslitteratur till hösten. Så sjukt att jag bara jobbar en vecka till och sedan börjar termin 3. 

- Med kärleken

Eftersom jag uppdaterat så dåligt under sommaren (pga jobbatjobbatjobbat) så postar jag massor nu bara för att jag älskar att gå igenom just sommarmånaderna sen när det är höst, mörkt och kallt och bara kolla tillbaka på hur drömmigt allt var. Bilderna ovan är från en kväll efter jobbet då jag och Glenn köpte med oss pizza och satte oss vi gränsökanal. Älskar att göra sådana enkla men sjukt mysiga grejer ihop. Bästa.

- Göteborg

Innan Gotlandsresan förra veckan hann jag även med en tripp till Göteborg tillsammans med familjen. Det blev ett gäng barnsligt roliga timmar på Liseberg fram till stängning innan vi sov på hotell. Dagen efter vart det hotellfrukost innan vi åkte mot Jönköping för ett shoppingstopp på A6 innan vi åkte hem. Så tacksam för världens finaste familj.

- Gotland no.2


- Gotland no.1

En av höjdpunkterna i sommar var helt klart förra veckans tre-dagarstripp till Gotland med Ida, Lea och Linnéa. Heelt magiskt fint i Visby och så fantastiskt roligt att leva campinglivet tillsammans med kära vänner. Vi åkte färja över till Visby på fredagen, och hade med oss våra cyklar, så när vi kom fram var det bara att cykla iväg mot Kneippbyn där vi skulle bo. Vi bokade vår resa ganska sent, vilket betydde att det i princip inte fanns några boenden kvar alls. Vi fick tag i ett uppställt familetält på kneippbyns camping och det var över all förväntan, och faktiskt superbra!! Vi trivdes. På lördagen hängde vi på klapperstensstranden innan vi cyklade in till Visby och begav oss in i ringmuren där vi strosade runt till sen kväll. Vilken resa. 

RSS 2.0