- Julafton

GOD JUL. 
Vaknade på allra bästa sätt idag brevid min älskling. Tittade sista avsnittet av årets julkalender innan vi gav varandra våra julklappar. Båda hade verkligen lyckats i år!! Efter det skulle Glenn vidare till sin familj, och jag och mamma gjorde i ordning lite julfrukost. Pappa jobbar i år, så det var bara vi två. Vid ett gick vi till mormor och morfar tillsammans med Adam och vår morbror. Mat, julklappar och godis. Så mysigt. Framåt kvällen tackade vi för oss och förflyttade oss hem till min farbror med familj där farmor, mina kusiner och så var. Vilken magisk dag. 

- Uppesittarkväll

Jaha, då var det dan före dan. Har fixat den allra sista julklappen så allt är i ordning inför morgondagen. Nu ikväll har vi ätit middag här hemma och sedan var det dags för den årliga uppesittarkvällen med mamma, pappa och Glenn. Inga storvinster men lite smått iallafall ;) 


- Nära nu

Provade att göra en ny maträtt idag. Ugnspannkaka med potatis och morötter. Typ som raggmunk. Galet gott faktiskt. Tränat lite och sedan landat hos Glenn. Imorgon har jag ett examinationsseminarium i skolan, men efter det kan jag ta ett litet välförtjänt jullov. 

 
 
 
 

- Måndag 19 december

Måååndag igen. Ny vecka. Sista veckan innan jul dessutom. Älskvärt. Igår instruerade jag och Johanna ett fullsatt kettlebellpass, lika fantastiskt roligt och svettigt som vanligt. Körde spinning efter det, så mina ben är möra idag haha. Idag har jag haft föreläsningar i skolan hela dagen, men tog en paus däremellan och cyklade hem till Annie och Helga för att tanka lite energi. Världens finaste tjejer ♥. Nu ikväll har jag kört bodypump och sen hämtat ut sista julklapparna, och handlat den sista i affären. Känns skönt!!

- Längtar

Så mysig helg. Igårkväll hängde jag med Linnéa och Ida. Sov hos Linnéa och imorse lyxade vi till
det med scones och gófrukost. Tränade en sväng innan jag åkte hem. Mamma hade köpt gran,
så vi hjälptes åt att fixa med. Har några julklappar kvar innan jag är klar. Längtar. 
 

- Torsdag

En helt vanlig torsdag idag. Så sjukt att det är julafton om en vecka??? Idag hade jag iallafall föreläsning från 9-16, helt slut efter det. Men sista medicinkursen nu, så bara köra på. Nu ikväll har jag kört body pump och sedan instruerat kettlebell, så kul. Nya passet blev grymt. 


- Scones

Seminarie i skolan idag, och lite plugg på det. Efter det åkte jag till Linnea och hängde med henne och Ida. Bästa. Lite mellanmål och sedan dags för tisdags träningen. Jag och Johanna körde även igenom nytt pass inför torsdag, så att det sitter. Hann aldrig få i mig någon middag idag, och hade ingenting att laga när jag kom hem nu ikväll, så det fick bli ett gäng scones. Inte helt fel dock.


- Update

I fredags kväll hade jag mina fantastiska klasskompisar hemma hos mig för julmys. Glögg, julgodis, ost, kex och annat som hör julen till stod på bordet. Hur härlig kväll som helst!!
Lördagen började jag med at löpa milen. Härligt stum i benen efter det.
 
Sen fixade jag mig och hämtade upp älsklingen för att åka på julbord tillsammans med mamma, pappa, brorsan och Alicia. Om det var gott? JA. Efter det åkte jag och Glenn till Linnéa och hängde. 

- Weekend

Ännu en skolvecka till ända och jag har gått på helg. Igår blev det välförtjänt fredagsmys med Lea som är hemma från Norrköping och Linnéa. Idag tog jag och Glenn sovmorgon och bara hade en lugn och skön start på dagen. Jag har verkligen inte gjort många knop idag, förrutom en löptur förut. 

RSS 2.0