- Måndag

Kursstart 9.00 imorse och sedan har det varit föreläsning till straxt innan fyra. En heldag i skolan med andra ord. Fullt ös med vår sista kurs i Medicinska sjukdomar nu de sista fyra veckorna innan jul. Gjorde misstaget att landa i soffan nu när jag kom hem haha, så trött. Ska ta tag i lite matlagning innan träning. 

- 1:a advent

 
27 november och 1:a advent. Jag älskar julen och allt som hör till den, så jag tycker allt är magiskt just nu. Hela den här veckan har varit så bra. I onsdags gick jag på bio med Ida och Linnéa och såg Fantastiska vidunder och vart man hittar dem, och har ni inte sett den så gör det!! I fredags var det dags för tenta och det kändes helt okej. Skönt att ha det gjort och bara kunna njuta av helgen. En timmes yoga gav en skön start på helgen och efter det blev det myskväll med Johanna och Rebecka. Som om inte det vore nog så styrde jag, Linnéa och Ida upp julbak igår och bakade saffransbullar i ett gäng härliga timmar haha. SÅ mysigt att jag dör. 

- Blodgivare

Tiden springer som vanligt iväg och nu är jag återigen inne på en tentavecka. På fredag är det tenta i Vetenskapsteori och metod. Pluggade på förmiddagen idag innan jag hade tid på Blodcentralen på sjukhuset för att ge blod. De hörde av sig då det var brist på blod av den blodgrupp som jag har, så det var självklart att åka dit och lämna. Dagens goda gärning helt enkelt. Efter det lunchade jag med Johanna på Ginger.

 
 

- Söndagsgöra

Igår hade vi lite trevligheter med alla instruktörer på Träningsvärket och Actic inför den kommande sammanslagningen. Träning och sedan mat och bowling på det. Supertrevligt. Avlustade kvällen med sällskapsspel och många goa skratt innan jag följde med Johanna hem och sov där. Idag har jag inte gjort mer än att gå runt i myskläder, ätit saffransbullar och kollat igen avsnitt från serier jag följer. Älskvärt. Ska slänga i mig lite mellanmål innan jag svirar om för kettlebell och spinning. Sedan ska jag äntligen hem till min älskling och umgås. Går om varandra hela tiden just nu med jobb, skola och träningar. Kvalitetstid ikväll alltså. 

- En mysig dag

Idag har jag verkligen haft en toppendag. Var i skolan en stund på förmiddagen, och sedan åkte jag hem
och väntade in Annie och Helga. Alltid lika roligt och mysigt när vi ses. Helga går nu, så det blev
mycket bus och skratt. Så fint att få vara med i hennes utveckling. Lite senare åkte jag även
bort till Johanna som bjöd på pannkakor, det tackar man ju inte nej till liksom. 

- Mot Stockholm

Sitter på bussen påväg till Stockholm för att hälsa på min barndomsvän Hanna. Ska bli supermysigt och alltid skönt att komma iväg till något större. Bussen är framme runt halv två, så har en stund kvar. Har pluggat lite och nu lyssnar jag på Rättegångspodden, min favorit. Får se vad vi hittar på idag, men ta igen allt vi missat och gå ut och äta låter inte helt otänkbart ;) Ha en bra helg hörrni.


- Lunchtime

Dagens lunch. Paj med bacon, lök, svamp och paprika/chili creme fraiche. Så gott!!

- All of me loves all of you

22 månader med denna fantastiska människa idag. Trots att tiden springer iväg känns det som att
våran resa tillsammans precis har börjat. Som jag älskar dig. 
 
Idag har varit en vanlig pluggdag och den fortsätter i vanlig ordning med tisdagsträning. 

RSS 2.0