- Jobb

Idag har jag jobbat kväll, vilket betyder att jag går från 15 till 21. Skönt pass tycker jag, och extra bra att man hinner hitta på något innan jobbet. Jag har varit ute och sprungit, hängt med Glenn och varit på sjukhuset och tagit prover för att få bli blodgivare så småningom. Nu: sova!!

- Äskestock

Idag har jag spenderat min lediga dag tillsammans med Lea ute i hennes stuga. Köpte med oss frukost och åt den ute när vi kom fram. Vi hann även med ett bad innan vädret blev sämre och vi åkte ut till Skälö och åt lunch. På eftermiddagen satte vi på en film, myste ner oss i soffan och bara tog det lugnt. 

- Midsommarhelgen

Vilken fantastisk helg det var. Började med att jobba dagtur på midsommarafton, vilket var mysigt då vi firade tillsammans med de boende. Efter att jag slutat var det bara att åka hem och svira om innan jag åkte till Linnea där vi firade midsommar ihop ett helt gäng tjejer. Midsommarmat, lekar, musik och massor av skratt gjorde kvällen magisk. På lördagen tog jag bilen ner till Uvö där hela familjen och vänner till familjen redan var. Vi åkte på sjön, åt god mat och bara umgicks precis som gamla tider. Så underbart och så tacksamt. Sov över och åkte hemåt på söndagen. Älskvärt sätt att ta vara på en ledig helg!!

- Rhodos 2016


- Drömmer mig tillbaka

Ett gäng bilder från världens bästa vecka på Rhodos.

- Student

Idag är student här och det är helt galet att det redan gått ett år sedan man själv stod där!! Har precis
kommit hem efter att ha hängt på blommor och kramat om mina fina studenter Alice, Lovisa och Nils
och kollat kortegen. Så fantastiskt fina hela högen och jag önskar er oändlig lycka. Ska svira om lite
och sådär innan det är dags att inta studentmottagningarna. 

- Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma från en fantastisk vecka på Rhodos med strålande sol, god mat, avkoppling och allt som hör semester till. Träffade en efterlängtad pojkvän igårkväll och umgicks med honom (bästa). Idag har jag kört ett race på stan för att försöka hitta studentpresenter, så nu är jag lite mer förberedd i alla fall. Ska möta upp Lea när hon slutat jobba och käka någonstans, och ikväll är det äntligen dags att träna igen!!

- Mot Rhodos!!

 
 Nu är vi färdigpackade och klara. Ska straxt sätta oss i bilen och köra mot Jönköpings flygplats. Mot Rhodos!! 

- Ett år på utbildningen

 
 
Igårkväll hade vi klassfest och firade att vi alla klarat ett år på utbildningen. Så härliga människor!! Idag har jag packat och gjort en del ärenden. Tränade en sväng och nu är jag hemma hos Glenn för att umgås det sista innan jag åker imorgon. 

- att ta vara på en ledig dag

 
Från dagens goda middag med Lea, Linnea och Ida. Så mysigt. Tidigare idag träffade jag även Annie och lilla Helga som bara växer och växer. Tagit vara på min lediga dag med andra ord.

RSS 2.0