- Vårväder

Alltså vädret idag?? 8+ och sol. SÅ älskvärt. Varit i skolan till 12 och efter det åkte jag hem och snörade på mig löparskorna för en tur i skogen. 9 km senare landade jag hemma på gräsmattan. Nöjd och glad. Ikväll har jag och Glenn umgåtts och lagat hemmagjorda köttbullar med mos och god sås. Imorgon har jag heldag med plugg. Scenarioträning och HLR-utbildning står på schemat. Ska ändå bli roligt. 

- Världsbäst helg

Ett gäng bilder från min fantastiska helg i Norrköping hos pinglan ovan. Shoppat, gjort premiären på systemet, ätit god mat och gått ut. Så värt att få umgås två hela dagar tillsammans när man inte längre bor i samma stad. 

- 10 februari

Vilken fredag det har varit!! Började dagen med klinisk lektion på sjukhuset. Har världens finaste klasskompisar som bjöd på fika som en liten tidig födelsedagspresent, gulligaste <3. Efter skolan mötte jag upp Johanna för träning. Nu ikväll har vi umgåtts här hemma med familj och släkt för att fira min födelsedag en dag i förskott. God mat och gott sällskap. Imorgon åker jag till Lea för att fira min födelsedag tillsammans med henne. Bästa! 

- Åttonde februari

Igår blev jag bjuden på mat av Glenn och pizza gör mig aldrig besviken. Mysigt att gå ut och äta sådär
mitt i veckan. Vardagslyx. Idag har jag i vanlig ordning pluggat och försökt få lite struktur på allt som komma skall. Vi ska snart ut på femton veckors praktik så det är lite pusselbitar som ska falla på sin plats kan man säga. Trotsade sen minusgraderna och tog en löptur bland den snö och is som låg kvar i skogen. Skönt att komma ut och andas frisk och kall luft. Mindre skönt i min höft som jag snart nog får inse är överansträngd. Det här med att lyssna på kroppen. Måste bli bättre på det. En lång stretch på yogamattan var dock skönt. 

- Cause I got issues But you got 'em too So give 'em all to me And I'll give mine to you

Heeej!! Så länge sen. Vill verkligen skriva här, för jag vet hur mycket jag uppskattar det i efterhand, att kunna gå tillbaka och kolla på vad jag gjorde, och hur allt var under just den här tiden. Vi är redan inne i februari på det nya året och det händer mycket mest hela tiden faktiskt. Det allra bästa beskedet kom för några veckor sedan, då jag fick besked om att jag fått sommarjobb på akuten här på sjukhuset (!!). SÅ orimligt glad för det alltså. Det var det jag ville mest av allt, och så fick jag det. Ahh, känslan <3. Jättenervöst också såklart. 
Utöver det då? Termin 4 (av 6!!) är igång, och vi ligger inte på latsidan om man säger så. Just nu förbereder vi oss inför femton veckors praktik genom att öva på praktiska moment på vårt kliniska träningscentra. Idag har jag dessutom skrivit läkemedelstenta. Helt värdelöst på en lördag, jag vet. Tror det gick bra iallafall. 
Firade min födelsedag lite i förväg förra veckan tillsammans med Ida (och Linnéa samtidigt från Australien fast på telefonen). Fick present och hade mysigt. Ida och Albin ska ut och resa i två månader, så det blev kramkalas innan vi sa hejdå. 
Vardagsgos. 
Idag har jag som sagt skrivit tenta, och efter det åkte jag hem till Beo för att hjälpa henne med en håruppsättning inför en galamiddag. 

RSS 2.0