- Kolmården

Förra veckan var helt perfekt. Jobbade, men tog vara på alla lediga stunder på bästa sätt, till exempel genom att åka ut o äta frukost i solen med tjejerna. I torsdags var också jag, Glenn o familjen hos brorsan som fyllt år. 
Jag jobbade till klockan tre på midsommarafton och efter det satte jag mig i bilen och körde ner till Uvö som är vänner till familjens lantställe. Har varit mycket där genom åren och det är verkligen helt underbart. Det blev en lugn midsommar med god mat och fint sällskap. Myste ner oss i soffan framför tjockteven med en tänd brasa och drack kaffe och åt godis, hur mysigt? På lördagen kom Annie, Jonas och Helga ner. Så mysigt. Vi var ut och gick, åt god mat och bara umgicks allihopa.
I söndags åkte jag och Lea, Lovisa och Linnéa till Kolmården och hade världens bästa dag där!! Kollade djuren, hade picknick, fikade, åkte Wildfire och linbanan och dog åt Leas höjdskräck ♥ Delfinshowen var också så fin, alla fyra satt med rysningar från början till slut, haha. 

- Sommarkväll

Så mysiga dagar. Igår åt vi pizza vid kanalen. Idag har jag varit ledig och det har varit superfint väder. Hämtade upp Alicia vid elva och åkte ut till löga och njöt av solen. Badade till och med. Efter en stund kom Linnéa förbi och jag kan inte njuta mer av att hon äntligen är hemma för ett par veckor. Vi stannde ute i solen länge innan jag åkte och tränade en sväng. Nu ikväll fick det bli ett litet häng på Händelöp med Linnéa och Lovisa. Sommar ♥♥♥

- Cypern 2017

I måndags kom jag och mamma hem från våran helt magiska vecka på Cypern. En vecka med sol, bad, god mat och kvalitetstid med min favoritmänniska. En perfekt belöning efter en intensiv plugg-vår. Så tacksam över alla resor jag och mamma har gjort. Minnen jag för evigt kommer bära med mig. ♥ 
I måndagskväll när jag kom hem åkte jag iallfall direkt till Glenn eftersom jag hade saknat ihjäl mig efter honom. Älsklingen. Tisdagen och onsdagen var det back to reality med introduktionsdagar på sjukhuset. Igårkväll hängde jag med Ida ♥. Imorgon börjar jag min inskolning inför vikariatet i sommar, så jag är nervös ikväll. Men det är spännande också såklart. Intalar mig själv att det kommer gå fint. 

- lunch

Mötte upp Johanna idag för en lunch på Tant Grön. Supergott och mysigt när regnet smattrade utanför. 

- Sommarlov

SOMMARLOV!!
Japp, nu är fyra terminer på sjuksköterskeutbildningen avklarade och ni kan ju förstå känslan. Den här veckan har varit fylld av klinisk examination (som gick toppen!), slutbedömning och det sista fixet. Igår gjorde jag min sista dag på IVA, och tackade för mina fem veckor där. På kvällen träffades vi hela klassen hemma hos Emelie och bara njöt av det vi åstadkommit hittills. Nu ska vi njuta av ett sommarlov, med jobb, men utan plugg, innan vi kör det sista rycket i höst och i vår. Sedan står vi här om 364 dagar som legitimerade sjuksköterskor. Magiskt. Jag går på moln just nu :)

RSS 2.0