- Påväg mot det stora målet

Halloj! Igår var jag och hospiterade på ambulansen, och det var så himla roligt. Ville inte gå hem, haha.
Dit ska jag, det bara är så. Det var en dag med otroligt mycket intryck, så jag var helt slut när jag kom
hem. Lite raggmunk på det och sedan lite kvällsträning så är man på banan igen. 

- Lets do this

Ett gäng bilder från dagens öppning av vårt nya fina Actic!! Gruppträning och gym finns nu äntligen på samma ställe. Vi har minglat runt med både gamla och nya kunder, och jag körde prova-på pass för kettlebell. Kan inte bli annat än fantastiskt med så fina nya lokaler och världens bästa gäng. Älskart.

- Fullt upp

 
I söndags fyllde Glenn 25 år, världens allra finaste person. Eftersom att han jobbade på sin födelsedag så firade vi i måndags kväll med middag på Harrys. Mysigt!! Den här veckan har det varit väldigt mycket för min del, och jag känner att jag inte har haft någon tid över till att stanna upp. Allt har verkligen gått i ett. Har varit ledig från praktiken idag för att skriva på min hemtenta, och när det var gjort tog jag välförtjänt helg. Imorgon är det äntligen dags för nyöppning på Actic, så vi instruktörer ska vara där under dagen och visa upp oss och köra pass. Ser fram emot det. 
 
 

Tredje mars

 
HALLÅ. Uppdatering såhär i början av mars. Smaka på den, Mars redan. Insåg nyss att det bara är 94 dagar kvar tills jag och mamma åker till Cypern, hur underbart?? Den här veckan har jag börjat min VFU på Vårdcentralen och det har gått jättebra. Trivs och har kommit igång bra. Nu återstår tre veckor där. Det har varit mycket intryck och nya möten så är verkligen supertrött ikväll haha. Blir en tidig kväll!

RSS 2.0