- 28 januari 2017

 

- Update

Nu var det längesedan igen!! Starten på det nya året har varit bra, men stressig. Förra veckan åt jag och tjejerna middag på Guldkant som lite avsked för att Linnéa lämnat landet för ett fantastiskt år i Australien. Så modigt, och så stolt över dig hjärtat. Så det blev mycket kramar och pussar på henne förra helgen innan det var dags att säga hejdå. <3 
I fredags skrev jag min sista medicintenta och det betyder att jag är klar med termin 3 och HALVA (!!) min utbildning. Imorgon börjar termin 4. Woop!! Nu i helgen har jag gått spinning-utbildning inför att vi flyttar upp till Actic i mars, så nu har jag även spinning utöver kettlebellen. Är stum i benen och rumpan gör ont efter långa men roliga timmar på cykel nu under både lördag och söndag. 

- 01.01.15

Igår firade jag och Glenn två år tillsammans, och eftersom det mesta är stängt dagen efter nyår så slog vi till med att laga tre-rätters tillsammans hemma. Sparrissoppa, hasselbackspotatis med fläskfilé och sås, och så en chokladfondant till efterrätt. Så mysigt att bara vara tillsammans. 730 dagar tillsammans med den som har mitt hjärta. Med den som ger mig lycka, kärlek och trygghet. Jag älskar dig så innerligt, min allra bästa vän och stora kärlek. Du och jag. 

-New Years Eve

I lördags var det dags att lämna 2016 och fira in ett nytt år, 2017. Vi började hemma hos Matilda med ett gäng tjejer och åt en tre-rätters middag. SÅ gott, så mysigt och helt perfekt. Timmarna gick snabbt och helt plötsligt stod jag där under fyrverkerierna med Ida och Linnéa och skålade in 2017. 

RSS 2.0