- Motivation

Detta är verkligen en plugghöst med stort p. Läser medicinska sjukdomar II nu inkl. läkemedelsberäkning. Trots att man blir så sjukt inrutad i att plugga, äta, träna, plugga, sova, så går dagarna alldeles för fort. Ett par extra timmar om dygnet tack. För mig som är enormt årstidspendlande vad gäller ork, humör och eget mående gäller det att inte tappa greppet bara för att det blir mörkt och kallt. Där har man varit och dit vill man inte. Egentligen är jag som allra mest effektiv när jag ligger under viss press. Dock inte press i kombination med stress, kyla, mörker och sånt. Håller mig motiverad med tanke på att jag är påväg mot mitt drömyrke.
Den meningen är inte så dum att säga för mig själv ett par gånger. 

- Helg

I fredags skrev jag tenta i fyra timmar och efter det firade jag och Rebecka med pizza innan vi åkte ut till hästarna. Solen sken och det var en sjukt härlig eftermiddag. Åkte hem en sväng innan häng med Linnéa och Ida. Igårkväll drack jag vin med ett gäng klasskompisar och det var hur trevligt som helst. Är seg och trött idag så har kollat på disney med mamma haha, och mest hängt i soffan. Ska träna om en stund så ska försöka piggna till litegrann innan dess.

- Update

Några snabba bilder från veckan som gått. Träning, vänner, mat och en jävla massa plugg kan väl få summera det hela. Mitt och Johannas kettlebellpass börjar sätta sig nu och i torsdags körde i vanlig ordning slut på både oss själva och kunderna. Så det ska vara. I fredags var vi i Kalmar på Linnéuniversitetet också för föreläsning och smärtlaboration. Igår träffade jag Lea som var hemma över helgen och lunchade med henne, mys.Efter en massa plugg orkade inte min hjärna mer och rastlösheten tog över, så jag och Linnéa körde slut på oss på löpspåret innan vi intog soffläge. Idag har jag kört järnet med plugget igen, och ska snart åka ner till stan och för 40 min kettlebell + 30 min cykel. Sen ska jag umgås med Glenn ikväll. 

- Mycket nu

Nu är vi inne på sista veckan med föreläsningar innan två tentor väntar nästa vecka. Så föreläsning 9-12 och sen plugg ända fram till eftermiddagen innan jag begav mig mot kalas för min kusin Ludde som fyller 10 idag. God mat, efterrätt och ett skönt avbrott i stressen som råder just nu ;)


- Starta dagen

Så var det söndag igen. Har precis ätit frukost (hur gott med kantarellmacka?) utan någon tidspress alls. Bara suttit med frukosten framför teven utan stressen som hör mina vardagar till på morgonen ;) Inatt drömde jag att min Rebecka som snart varit i USA ett helt år, kom hem och överaskade mig i vardagsrummet. Besvikelsen när man vaknade och insåg att det inte hade hänt haha. Men det är inte långt kvar nu.

- Frånvarande

Halloj! Här har det ekat tomt medans flitens lampa lyst. Mjo, faktiskt så har det varit så. Är mitt uppe i  medicinska sjukdomar och farmkologi och vi tentar av om typ en och en halv vecka. Så det har varit, och är, ganska intensivt på pluggfronten. Lyckligtvis är det fantastiskt spännande, och roligt. Tentaångest är mindre roligt, men man löser det. Har iallfall njutit av den sista sommaren, firat tjugo månader med min älskling, gosat med hundvalpar, hängt med vänner och tränat under tiden jag inte pluggat och varit frånvarande här.

RSS 2.0