- En liten del av livet

Hösten 2016 började jag som gruppträningsinstruktör. Då började jag instruera kettlebell och tabata. I mars 2017 gick vi från att vara en ideell förening som drev gruppträning, till att börja köra gruppträning på vår nya fina Actic-anläggning. I samband med det gick jag min spinningutbidlning och började köra det. Sedan i höstas är jag också instruktör i indoor running som är ett intervallpass på löpband. Dessutom fick jag möjligheten att börja instruera Shake & Drum för TheHouseFitness som är ett fitnesskoncept med olika klasser där inspirationen är tagen från dansen. Just Shake & Drum är ett pass med fokus på armar, överkropp och puls. Det känns faktiskt ganska overkligt att jag har tagit mig hit, och att jag får jobba med allt det här enormt roliga under mina fyra pass varje vecka. Få saker som kan ge den energin och glädjen som ett fullt pass med riktigt goa och taggade deltagare som bara är där för att köra skiten ur sig och ge allt. Älskar älskar älskar. 

- Renovering

Mötet idag gick bra och jag har en skön magkänsla. Förutom en föreläsning och lite plugg idag så har 
Jacob och jag varit och handlat mat inför veckan. Sedan i slutet på november så har vi renoverat vår lägenhet. Vi har gjort vardagsrummet, sovrummet och köket, och köket har utan tvekan varit det som tagit mest energi. Under december och halva januari har vi varit utan kök, men nu är det ääntligen så pass färdigt att vi iallfall kan börja laga lite mat! Helt obeskrivligt gott efter att ha levt på gröt, soppa och mackor ;). Det är bara en fläkt, lite fogning och lite el som är kvar i köket, och sedan är det helt färdigt. Så snart det är färdigt i lägenheten så ska jag visa hur det ser ut. Nu oljar vi iallfall bänkskivan i köket efter måndagsmiddag, och sedan kör vi soffhäng.

- Söndag 28:e januari

Från förra helgens vinterpromenad i solen. 
Jacob jobbar idag så jag har varit hemma och gjort tråkiga saker som att tvätta och laga
matlådor. Ändå skönt med lite ordning såhär på söndagen innan ny vecka drar igång. Jag har mitt spinningpass
på Actic ikväll så träning blir det. Veckan som kommer ser ganska vanlig ut, förutom att jag ska på ett spännande möte imorgon angående eventuellt jobb till sommaren. En del föreläsningar i skolan och så är det tentamensdags på lördag (vem bestämmer lördagar?). Så är det med det. 

22 Januari

22 januari och jag är tillbaka här. För min egen skull precis som vanligt. Bara för att det är så fantastiskt (inte alltid) att gå tillbaka och se på det som varit. I måndags förra veckan startade vi upp ny termin, vilket för mig blir min sista innan jag i juni står som färdig sjuksköterska!! SÅ sjukt. Sjätte och sista terminen är iallfall igång och det finns att göra. Men det ordnar sig. Jag och Beo har blivit godkända på vår C-uppsats, massor av glädje och en viss stolthet. Innan den nya terminen drog igång hann jag med en vecka i Åre med tjejerna vilket var magiskt. Nu är det bara att hänga i och ta delmål efter delmål, innan det stora målet snart är här. 
Åre <3
 
 

RSS 2.0